Olivatko tähdet kohdillaan? Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi tuotteesta.

Olisipa mukava kuulla, mitä pidit ostamastasi tuotteesta! Itse asiassa se kiinnostaisi varmasti montaa muutakin kuin vain meitä – Siksi kannustammekin sinua kirjoittamaan tuotteesta arvostelun. Arvostelemalla ostamasi tuotteet annat arvokasta ja rehellistä tietoa muille asiakkaille.

LUE ARVOSTELUITA

Näin teet tuotearvostelun

1. Etsi tuote minkä minkä haluat arvostella kaytavamatto.fi verkkokaupasta.
2. Kirjoita tuotearvostelu tuotekortilla kohdassa “arvio”. Arvostele tuote antamalla tähdet 1-5 + kirjoita sanallinen arvostelusi tuotteesta.

3. Jotta voit kirjoittaa arvostelun sinun tulee kirjautua sisään omalle tilille kaytavamatto.fi sivulle. Luo ensiksi oma tili jos et ole vielä rekisteröitynyt käyttäjä. Pääset kirjautumaan omalle tilille ja/tai luomaan uuden oman tilin TÄÄLTÄ >>

Palautteesi on meille ja muille asiakkaille tärkeä ❤️

Kiitoksena tuotearvostelusta saat 10€ shoppailurahaa

Lähetämme *shoppailurahaan oikeuttavan etukoodin sinulle sähköpostiin sen jälkeen kun olet käynyt arvostelemassa tuotteita verkkokaupassa.
*Shoppailurahaan oikeuttavan etukoodin minimiostos raja on 100€.

Arvostele Kaytavamatto.fi GOOGLESSA

Käy antamassa arvostelusi Kaytavamatto.fi verkkokaupalle googlessa. Mielipiteesi on meille ensiarvoisen tärkeä.

ARVOSTELE GOOGLESSA

Käy lukemassa muiden arvosteluita

Kiitos kaikkien meidän asiakkaiden, jotka ovat jakaneet omat kokemuksensa KAYTAVAMATTO.fi & MATTOKEIDAS.fi verkkokaupan ja myymälän palvelusta ja tuotteista. Palautteenne on meille tärkeää. Käy lukemassa mitä muut ovat meistä mieltä.

LUE LISÄÄ