MATTOKEIDAS MYYMÄLÄ

Tampere, Lielahti

Yhteystiedot

 Possijärvenkatu 1, 33400 Tampere

Reittiohjeet

 +358 50 501 5668

 info@kaytavamatto.fi

Myymälä avoinna

Ma-Pe 10-18 | La 10-16 | Su Suljettu

Myymälän poikkeusaukioloajat:

LA 27.4 Avoinna 10-15

TI 30.4 Avoinna 10-16 (Vappuaatto)

KE 1.5 Suljettu (Vappu)

TO 9.5 Avoinna 12-16 (Helatorstai)

Maksutavat

 Mastercard, Visa, käteinen

Suomen monipuolisin palveleva mattokauppa Tampereella. Tervetuloa asioimaan Kaytavamatto.fi (Mattokeidas Oy) myymälään Tampereen Lielahteen. Verkkokauppa avoinna 24/7.

Kaytavamatto.fi on MATTOKEIDAS OY:n  hallinnoima käytävämattoihin ja mittatilausmattoihin erikoistunut verkkokauppa.

Mattokauppa Tampereella | Mattojen erikoisliike Tampere

Mattokeidas Tampereen myymälä on kooltansa noin 200 m2. Lisäksi myymälän yhteydessä on varastotila, jossa onnistuvat mattojen kanttaukset ja lyhentämiset. Myymälä toimii myös (Kaytavamatto.fi ja Mattokeidas.fi) verkkokauppatilauksien noutopisteenä. Tarjoamme aina ilmaisen toimituksen verkkokaupan kautta tehdyille tilauksille kun valitset toimitustavaksi Nouto myymälästä. Myymälän valikoimassa pidämme suosituimpia tuotteitamme ja pyrimme pitämään tuotteiden myymäläsaatavuuden korkealla, jotta saat tuotteet heti mukaan.

Mattokauppa Tampere Mattokeidas
Mattokeidas Tampereen myyymälä

Laadukas ja monipuolinen valikoima

Mattokeidas Tampereen myymälä sisältää läpileikkauksen laadukkaasta, monipuolisesta ja ajanmukaisesta valikoimastamme. Tampereen myymälästä löydät matot sinun kotisi sisustukseen. Tahdommekin tarjota kodin sisustajalle inspiraatioita ja ratkaisuita laadukkailla tuotteilla. Olemme ennen kaikkea palveleva sisustajan mattokauppa. Myymästä löydät paljon erilaisia mattoja esimerkiksi seuraavista tuoteryhmistä: Villamatot, puuvillamatot, käytävämatot, nukkamatot, viskoosimatot, VM Carpet matot, kylpyhuonematot, sisalmatot ja Narma matot.

Mittatilausmatot ja käytävämatot mittojen mukaan

Meidän kauttamme onnistuu myös mittatilausmattojen tilaaminen ja kauttamme saa paljon esimerkiksi käytävämattoja omilla mitoilla. Lisäksi Narma ja VM Carpet maton saa myös täysin mittatilauksena omien mittojen mukaan jos peruskoot eivät jostain syystä soveltuisikaan sinun kotiisi.

Myös erikoistyöt saatavilla Mattokeitaan kautta

Onko eteinen hankalan muotoinen? Eikö pyöreä, suorakaide tai neliönmallinen matto istu sisustukseen? Ei huolta! Meidän kauttamme saat maton muotoonleikattuna juuri sinun kotisi tilan mukaan. Näin saat esimerkiksi mahdolliset kynnyksien syvennykset nätisti myös pehmeälle matolle. Tokihan kauttamme saa myös pyöreät matot, suorakaiteen muotoiset matot ja käytävämatot myös täysin omien mittojen mukaan mittatilauksena.

Me myös toimitamme asiakkaille muotoonleikattuna mattoja veneisiin, asuntoautoihin ynnä muihin hiukan ”haastavampiin” paikkoihin. Kysy lisää palveluista ja erikoistöistä Mattokeidas Tampereen myymälästä soittamalla +358 50 501 5668, sähköpostilla info@kaytavamatto.fi tai verkkokaupan chätissä. Tervetuloa myös Tampereen myymälään ideoimaan räätälöidyt matot sinun kotiisi ja ajanviettopaikkaasi.

Mattokauppa Tampereella | erikoistyöt
Mattokauppa Tampereella | erikoistyöt

Laatua. Aina Edullisesti – Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä!

SELAA TUOTTEITA

YHTEYSTIEDOT PALAA ETUSIVULLE