Tarinamme

Yrityksen tarina sai alkunsa 2021 kun Paul lähti toteuttamaan pitkäaikaista unelmaansa mattokaupan perustamisesta. Yrityksen perustana on alusta ollut vahva intohimo ja osaaminen sisustus- ja mattoalalta. Paulilla on yli 10 vuoden kokemus mattoalalta työskenneltyään useissa eri mattoliikkeissä. Intohimo yrittämiseen johti lopulta yrityksen perustamiseen ja tätä kautta Mattokeidas Oy sai alkunsa. Kaytavamatto.fi verkkokauppa on erikoistunut käytävämattoihin ja mittatilausmattoihin.

Kaytavamatto.fi on MATTOKEIDAS Oy:n hallinnoima verkkokauppa, kuuluen MATTOKEIDAS kauppasivustoon.
Sivustojamme ovat: www.mattokeidas.fi ja www.kaytavamatto.fi

Mattokeidas myymälä palvelee asiakkaitaan Tampereen Lielahdessa ja Kaytavamatto.fi kautta tilatut tuotteet on mahdollista myös noutaa Mattokeidas myymälästä. Kaytavamatto.fi verkkokauppa avattiin alkuvuonna 2023 osaksi Mattokeidas Oy kauppasivustoja.

Visio – Suomen suurin mattokauppa

Mattokeitaan visiona on ollut alusta asti se, että tarjoamme laadukkaita & trendikkäitä mattoja, kalusteista ja sisustustuotteita niin Tampereen myymälässä kuin verkkokaupassakin. Haluamme olla toimialalla nuorekas ja trendejä seuraava toimija, jolla on laaja ja laadukas valikoima ajanhengen mukaisia tuotteita. Haluamme myös olla luotettava toimija ja valitsemmekin yhteistyökumppanimme todella tarkasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia mattoja ja sisustustuotteita – asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Palvelevana mattojen erikoisliikkeenä tarjoamme asiakkaille myös mittatilausmatot ja meidän kauttamme asiakas voi myös tilata täysin räätälöityjä tuotteita. Matot luovat kotisi sisustukseen tunnelmaa ja kauttamme saat asiantuntevaa palvelua niin myymälässä kuin verkkokaupassakin. Panostamme myös siihen, että asiakkaamme saavat saumattoman ja mukavan ostokokemuksen – asioit sitten myymälässä tai verkkokaupassa.

Arvot

Laatua, trendikkyyttä & tunnelmaa.

Mattokeitaalta löydät kotiisi täydelliset ja trendikkäät matot jokaiseen sisustustyyliin. Panostamme laadukkaisiin tuotteisiin, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Valikoimastamme löydät viimeisimpien sisustussuuntauksien tuotteita ja tarjoamme laajan valikoiman mattoja & sisustustuotteita, jotka sopivat joka huoneeseen ja kotiin sisustusmieltymyksistä riippumatta.

Oikean kokoinen ja kodin elämänrytmiin sopiva trendikäs matto on tärkeä sisustuselementti, joka kannattaa valita huolella. Parhaimmillaan hyvin valittu matto tuo tunnelmaa sisustukseesi ja korostaa näin kotisi parhaimpia puolia. Me haluamme tehdä osamme ja autamme mielellämme sinua luomaan kodistasi juuri sinun tyyliisi sopivan – Paikan, jossa viihdyt parhaiten.

Sisustavin terveisin

Mattokeidas Oy, yrittäjä

Paul Kukkonen

+358 45 150 3630  |  info@kaytavamatto.fi

Asiakaskokemuksia

Haluamme tarjota asiakkaillemme saumattoman, turvallisen ja mieleenpainuvan asiakaskokemuksen! Lue mitä asiakkaamme ovat meidän palvelusta ja tuotteista mieltä!

LUE LISÄÄ

Selaa valikoimaamme

polkka puuvillamatto
NÄYTÄ KAIKKI MATOT
MITTATILAUSMATOT
Sisalmatto natur rulla
käytävämatot

Luotettavat & Nopeat toimitukset

Toimitamme kaikki tuotteemme Suomen varastoista nopeasti ja luotettavasti. Varastomme sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä ja Hollolassa. Yli 199€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi kotiovellesi! Lue lisää toimitustavoista, maksutavoista ja tutustu myös toimitusehtoihimme. Lisäksi tarjoamme asiakkaille ilmaisen toimituksen kun tuotteen nouto on Mattokeidas myymälästä Tampereelta.

 

Edustamamme tuotemerkit

Luotamme ennen kaikkea laatuun ja tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat luotettavia kotimaisia tukkuliikkeitä ja muutamia tarkkaan valittuja mattovalmistajia ulkomailta. Tuomme myös itse maahan laadukkaita ja uniikkeja mattoja! Haluamme tarjota monipuolisen valikoiman asiakkaillemme ja etsimmekin jatkuvasti laadukkaita tuotteita täydentämään tuotevalikoimaamme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille mattojen & sisustustuotteiden laaja valikoima, jossa yhdistyy laatu, design, trendikkyys ja tunnelma.

Mattokymppi Oy

Mattokymppi Oy tuo mattoja Suomeen eri puolilta maailmaa. Mattokymppi on suomalainen perheyritys, jonka historia mattojen parissa alkoi vuonna 1975. Mattokymppi seuraa tiiviisti mattomaailman uusimpia suuntauksia ja valitsee toimittajikseen laatumattoja valmistavia yrityksiä maailmalta. Tukkuvarasto sijaitsee Jyväskylässä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Mattokymppi Oy on Mattokeitaan päätukkuri matoissa. Tutustu mattokympin mattoihin >>

Tenstar

Tenstar Oy:n toiminta alkoi vuonna 1993 sohvakalustojen valmistuksella. Yrityksen tuotteita ovat kalusteet joita se maahantuo ja lisäksi valikoimasta löytyy kotimaisia kalusteita. Tenstar maahantuo myös laadukkaita mattoja Suomeen vastuullisilta mattojen valmistajilta eri puolelta maailmaa. Keskusvarasto sijaitsee Hollolassa. Tutustu tästä Tenstarin Villages mattoihin >>

VM Carpet

Narma

Mattokutomo Riemu-Raita

Maripa Oy

Maripa on Suomalainen tarkemmin ottaen Salolainen mattojen tukkuliike joka perustettiin vuonna 1987. Mattojen maahantuontia varmalla otteella siis jo yli 30 vuoden ajalta! Maripan valikoimassa on mattoja laajasti esimerkiksi käytävämatoissa. Tutustu maripa tuotemerkin mattoihin täältä >>