Näytetään kaikki 7 tulosta

Muovimatto

Muovimatto on käytännöllinen, kaunis ja se on usein äärettömän helppo pitää puhtaana. Mattokeidas.fi verkkokaupassa on laaja valikoima kestäviä muovimattoja, joilla sisustat kotisi märät tilat niin ulkona kuin sisällä helposti kauniiksi. Tutustu muovimatto ja vinyylimatto valikoimaan ja löydä omasi.

Näytä lisää
65215
65225
59215
65225
43209
59215
59215

Miten valita tarpeisiisi sopiva muovimatto?

Oikean muovimaton valitseminen tarpeisiisi voi olla pelottava tehtävä. Markkinoilla on niin paljon erilaisia muovimattoja ja tyylejä, että voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Mutta pienellä tutkimuksella voit löytää täydellisen muovimaton kotiisi tai toimistoosi. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä muovimattoa ostaessasi:
1. Päätä, minkä tyyppistä muovimattoa tarvitset.
Muovimattoja on normaalisti kahdenlaisia: mattoja joiden päissä on hapsut (esim Narma Diby) tai sitten mattoja joiden päät ovat kantatut (esim Narma Birkas). Hapsulliset muovimatot parhaiten alueille joilla on vähemmän liikettä ja kantatut muovimatot taas parhaiten alueille joilla on enemmän liikettä. Tiesitkö, että muovimattojen yleisen materiaali on polyester-muovi?
2. Ota huomioon huoneen koko, johon olet ostamassa muovimattoa.
Haluat varmistaa, että hankit maton, joka on tarpeeksi suuri, jotta se sopii tilaan, mutta ei niin suuri, että se näyttää sopimattomalta. Mittaa huone ennen ostosten tekemistä, jotta tiedät, minkä kokoisen maton tarvitset.
Frequently asked question 2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet placerat sapien. Suspendisse potenti. Nullam feugiat blandit mauris, non fringilla urna ultrices vel. Donec id urna consectetur, pellentesque libero rutrum, congue massa.
3. Mieti maton väriä ja kuviota.
Haluat jotain, joka täydentää olemassa olevaa sisustusta, joten ota huomioon huoneessa jo olevat värit ja kuviot. Jos huoneessa on paljon kuvioita, valitse yksivärinen matto. Jos huone on enimmäkseen neutraali, voit valita kuviollisen ja/tai värikkään maton.
4. Määritä kuinka paljon rahaa haluat käyttää uuteen muovimattoosi.
Muovimatot voivat vaihdella hinnaltaan hyvin edullisista melko kalliisiin, joten on tärkeää asettaa budjetti ennen kuin alat tehdä ostoksia. Pidä mielessä, että laadukkaammat muovimatot kestävät pidempään kuin halvemmat, joten voi olla syytä sijoittaa etukäteen enemmän rahaa, jos aiot käyttää mattoa monta vuotta.
5. Vertaile hintoja ja arvosteluja verkossa.
On hyvä vertailla hintoja ja arvostelu verkossa ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Kun olet karsinut vaihtoehtosi, käytä aikaa hintojen vertailuun ja asiakkaiden arvostelujen lukemiseen verkossa ennen kuin teet ostoksen. Näin varmistut, että teet varmasti hyvän muovimatto oston, josta pääset nauttimaan pitkän aikaa.