Katso video:

Karvakamu karvanpoistaja

9.90

Myymäläsaatavuus

Tampere

Verkkokauppa

Kuvaus

Karvakamu karvanpoistaja

Karvakamu karvanpoistaja on tehokkain menetelmä poistaa lemmikkien karvat pois vaikeilta pinnoilta. Karvakamulla poistat helposti lemmikkien karvat matoilta. Toimii myös auton verhoilun ja penkkien puhdistamiseen. Karvakamu toimii erinomaisesti myös huonekalujen puhdistamiseen.

Karvakamun uusi teräkeksintö irroittaa jopa tekstiilin sisälle pureutuneen karvan ja pyörittää hienoimmat karvat rullalle helppoa puhdistamista varten. Mitään näin tehokasta ei ole ennen nähty.

  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • Myyntimenestys
  • Tutustu ja ihastu
  • Soveltuu matoille, autoon, huonekaluille jne

Lue lisää valmistajan sivulta lisää karvakamusta

Lisätiedot
Väri

harmaa

Koko

Tuotetunnus (SKU): karvakamu Osastot: ,
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karvakamu karvanpoistaja”

Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen myös suoraan Kaytavamatto.fi (Mattokeidas Oy) myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää Kaytavamatto.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS