Katso video:

Verhoilusuoja vesipohjainen

19.90

Myymäläsaatavuus

Tampere

Verkkokauppa

Kuvaus

Verhoilusuoja vesipohjainen

Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja 500 ml. Suoja-aineen tehon voi testata vesipisaralla: Kun vesijääpisaraksikankaalle, suojaus toimii. Softcare-suojalla voi suojata kaikki kangaslaadut paksuista huonekalukankaista hienoimpiin silkkeihin. Suojaus ei vaikuta kankaan paloluokitukseen tai muihin ominaisuuksiin.

Vesipohjainen Verhoilusuoja suihkutetaan puhtaalle tai uudelle pinnalle tasaisesti sumuttaen pinta märäksi. 500 ml riittää n. 4-5 m2 alan suojaukseen.

Tehokas ja turvallinen Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja muodostaa kankaan pinnalle näkymättömän suojakerroksen, joka estää lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen. Suojaus kannattaa tehdä kaikille tekstiilipinnoille. Verhoilu-suojaus tulisi tehdä heti uuteen kalusteeseen ennen sen käyttöönottoa. Näin varmistetaan suojauksen toimivuus alusta alkaen. Erityisen tärkeää suojaus on vaaleille tekstiileille.

Suojaus pidentää merkittävästi kankaan ikää ja helpottaa puhdistamista. Tavallisessa käytössä suojaus kestää noin 2–3 vuotta. Suojatut tekstiilit on helppo pitää puhtaina, sillä suojatusta pinnasta tahrat lähtevät helposti pienellä pyyhkäisyllä. Suojaus torjuu kaikenlaiset tahrat, myös öljypohjaiset.

Verhoilusuoja sopii myös matoille, verhoille ja ryijyille. Se sopii myös aidoille nahkapinnoille ja vaatteille sekä jalkineille. Myös auton ja veneen penkit kannattaa suojata.

  • Pakkauskoko 500 ml
  • Softcare vesipohjainen verhoilusuoja
Lisätiedot
Väri

valkoinen

Koko

Tuotetunnus (SKU): verhoilusuoja Osastot: , Avainsana tuotteelle
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Verhoilusuoja vesipohjainen”

Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen myös suoraan Kaytavamatto.fi (Mattokeidas Oy) myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää Kaytavamatto.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS