Yritysmyynti | Matot yrityksille

Hyvä yritysasiakas! Saat meiltä ammattitaitoista, joustavaa sekä luotettavaa palvelua kustannustehokkaasti ja nopeasti. Me autamme suunnittelemaan ja valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivat matot – Oli tarpeesi sitten suuri tai pieni. Toimitamme myös julkisen tilan mattoja ja meiltä saat myös käytävämatot eteistiloihin. Teemme yritysmyyntiä toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta kaikille samalla Mattokeitaan palvelevalla otteella – Laadukkaasti ja joustavasti asiakkaan tarpeita kuunnellen. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

ps. Kaytavamatto.fi on MATTOKEIDAS Oy:n hallinnoima verkkokauppa, kuuluen MATTOKEIDAS kauppasivustoon.

Sivustojamme ovat: www.mattokeidas.fi ja www.kaytavamatto.fi

Yhteistyöterveisin,

Mattokeidas Oy,

yrittäjä Paul Kukkonen

  +358 45 150 3630

  info@kaytavamatto.fi

Matot yrityksille | Matto julkiseen tilaan

Tarvitsetko mattoja liiketilaan, myyntitiskin taakse, toimistotiloihin tai esimerkiksi sosiaalitiloihin? Me tarjoamme laajan valikoiman mattoja juuri sinun yrityksen tarpeisiisi. Meiltä myös matot kotitoimistoon! Mattokeidas Oy valikoimasta löydät myös käytävämatot eteistiloihin ja laadukkaat kuramatot.

Julkisen tilan matto | Matto julkiseen tilaan

Julkisten tilojen matot ovat suunniteltu kestämään normaalia kovempaa kulutusta, koska matot ovat julkisissa tiloissa ahkeramman kulutuksen kohteena. Julkisten tilojen mattojen tulee siis ensisijaisesti olla kulutuskestäviä, laadukkaita ja matot pitää valita huolella tilan mukaan. Me Mattokeidas Oy yritysmyynnissä autamme mielellämme ammattitaidolla ja asiantuntijuudella valitsemaan oikeanlaiset matot julkisiin tiloihin.

Oletko sisustussuunnittelija? | Ota yhteyttä

Jos olet sisustussuunnittelija ja haet vahvaa ja asiantuntevaa palvelua niin Mattokeidas Oy haluaa tehdä kanssasi yhteistyötä. Me olemme ennen kaikkea mattojen asiantuntijoita ja autamme mielellään sinua löytämään parhaimmat ja näyttävimmät ratkaisut asiakkaallesi! Yhteistyöstä hyödyt sinä ja asiakkaasi.

lue lisää

Meidän palvelumme – Hyödyt teille

<< Suosituimpia yritystuotteitamme >>

<< VM Carpet laatua. Aina Edullisesti. >>

Kokolattiamatto

Meiltä myös kokolattiamatot toimistoon ja toimitiloihin. Saatavilla laadukas Master 400 cm kokolattiamatto, josta löytyy paljon erilaisia värejä. Matto on tuftattu, silmukkapintainen tekstiilimatto julkitilakäyttöön. Ohjehinta 64€/m2 (sis alv 24%). Kysy lisää ja pyydä tarjous!

<< Käytävämatot eteistiloihin. Omalla mitalla. >>

Ota yhteyttä

Olethan meihin yhteydessä mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteisiimme tai yritysmyynti palveluihin liittyen. Me vastaamme tarjouspyyntöösi aina mahdollisimman nopeasti. 🤗

Sähköposti

info@kaytavamatto.fi

Puhelin

+358 45 150 3630

Palveleva mattojen erikoisliike Tampereella

Mattokeidas myymälä palvelee Tampereen Lielahdessa. Saat palvelua yritykselle myös myymälässä. Tervetuloa!

OSOITE

Possijärvenkatu 1
33400 Tampere

Reittiohjeet

MYYMÄLÄN AUKIOLOAJAT

Ma – Pe: 10-18
Lauantai: 10-16
Sunnuntai*: 12-16

*Kesäsunnuntait SULJETTU

Pyydä tarjous tuotteista


Tavoitat meidät myös Somen kautta

@kaytavamatto.fi