Yhteistyö | Matot sisustussuunnitelijoille

Me Mattokeitaalla haluamme olla sinun ja asiakkaidesi apuna. Tarjoamme laadukkaat ja trendikkäät tuotteet myös täysin räätälöitynä asiakkaasi omien mittojen mukaan. Panostamme laatuun ja pyrimme tarjoamaan monipuolisen tuotevalikoiman.

Sisustussuunnittelija

Voit tulla Tampereen myymälään ideoimaan osaavan henkilökuntamme kanssa asiakkaasi kohdetta. Pyrimme löytämään kohteeseesi sopivan maton laajasta valikoimastamme. Tarvittaessa voit käydä sovittamassa mattoa kohteessa ja varmistua siitä, että kaikki palaset ”loksahtavat” kohdilleen ja asiakkaasi on tyytyväinen lopputulokseen.Haluamme myös palkita sisustussuunnittelijat, jotka valitsevat Mattokeitaan yhteistyökumppanikseen! Kerromme sinun ja asiakkaasi saamasta jatkuvasti edusta mielellään lisää! Ota yhteyttä ja/tai luo tili ja tehdään loistokasta yhteistyötä!

Yhteistyöterveisin,

Mattokeidas Oy,

yrittäjä Paul Kukkonen

  +358 45 150 3630

  info@kaytavamatto.fi

Matot eteis- ja käytävätiloihin

Mattokeidas valikoimasta löydät myös käytävämatot eteistiloihin ja laadukkaat kuramatot. Näitä mattoja on saatavilla täysin omien mittojen mukaan! Ideoidaan yhdessä näyttävät ja toiminnalliset matot kodin eteis- ja käytävätiloihin.

Näyttävyyttä olohuoneeseen tai kodin muihin tiloihin

Onko asiakkaalla hakusessa näyttävä matto olohuoneeseen? Me autamme mielellämme ammattitaidolla ja asiantuntijuudella valitsemaan oikeanlaiset matot niin isoihin kuin pienempiinkin tiloihin.

Meidän palvelumme – Hyödyt sinulle ja asiakkaallesi

<< Suosituimpia tuotteitamme >>

<< VM Carpet laatua. Aina Edullisesti. >>

Kokolattiamatto

Meiltä myös kokolattiamatot toimistoon ja toimitiloihin. Saatavilla laadukas Master 400 cm kokolattiamatto, josta löytyy paljon erilaisia värejä. Matto on tuftattu, silmukkapintainen tekstiilimatto julkitilakäyttöön. Ohjehinta 64€/m2 (sis alv 24%). Kysy lisää ja pyydä tarjous!

<< Käytävämatot eteistiloihin. Omalla mitalla. >>

Ota yhteyttä

Olethan meihin yhteydessä mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteisiimme tai sisustussuunnittelijoille suunnattuihin palveluihin liittyen. Me vastaamme tarjous- ja yhteistyöpyyntöösi aina mahdollisimman nopeasti. 🤗

Sähköposti

info@kaytavamatto.fi

Puhelin

+358 45 150 3630

Palveleva mattojen erikoisliike Tampereella

Mattokeidas myymälä palvelee Tampereen Lielahdessa. Tervetuloa!

OSOITE

Possijärvenkatu 1
33400
Tampere

MYYMÄLÄN AUKIOLOAJAT

Ma – Pe: 10-18
Lauantai: 10-16
Sunnuntai: 12-16

Pyydä tarjous tuotteista tai pyydä pikaista yhteydenottoa! 


Tavoitat meidät myös Somen kautta

@kaytavamatto.fi

 

YRITYSMYYNTI yhteystiedot